Tom kha zupa ar vistu un šampinjoniem Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams (4–6 porcijām):

  • 500 g vistas filejas,
  • 300 g šampinjonu,
  • 200 g ķirštomātu,
  • 1 kārba kokosriekstu piena,
  • 1 sarkanais sīpols,
  • 1 čili pipars,
  • 400 ml ūdens,
  • 1 laims,
  • paciņa tom kha zupas garšvielu.

Gatavošana:

1

Vistas fileju sagriež strēmelēs vai mazos gabaliņos un apcep sakarsētā eļļā, pannā. Cep tik ilgi, līdz vista kļuvusi bāla. Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztus šampinjonus un visu viegli apcep.

2

Katlā lej ēdamkaroti eļļas, pievieno smalki sakapātu čili, sagrieztu sarkano sīpolu, uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus un mirkli pacep. Tad pievieno kokosriekstu pienu, pannas saturu – vistu, sēnes, garšvielas – un pārlej ar ūdeni. Uzliek vāku un ļauj zupai vārīties aptuveni 10 minūtes.

3

Kad zupa gatava, to pasniedz, daļu laima sagriežot šķēlēs un ievietojot zupā, bet no daļas – sulu iespiežot zupā. Var pārkaisīt svaigus zaļumus.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Gaļas