Nepieciešams:
Smalki sarīvē burkānus. Nomizo un smalki sakapā sīpolu. Nomizo un smalki saspiež ķiploka daiviņas.
Uz karstas pannas izkausē tējkaroti kokosriekstu eļļas un uz lēnas uguns sasautē sarīvētos burkānus, sakapātos sīpolus un ķiploku daiviņas. Dārzeņus sautē aptuveni 20 minūtes, līdz burkāni ir pavisam mīksti.
Kamēr dārzeņi sautējas, bļodā ieber novārītos turku zirņus – tos vai nu sablenderē, vai ar roku sastampā līdz putras konsistencei. Turku zirņu masai pievieno sojas miltus, tahini pastu, piparus, timiānu un Himalaju sāli un apmaisa.
Kad dārzeņi pannā ir sasautējušies, tos pievieno bļodā pie gatavās turku zirņu masas un kārtīgi samaisa.
No iegūtās masas ar rokām veido mazus plācenīšus.
Izkausē uz pannas kokosriekstu eļļu un plācenīšus no abām pusēm apcep. No katras puses plācenīši jācep aptuveni 6 minūtes.