Nepieciešams:
Kāpostgalvai ne dziļi izgriež kacenu, un kāpostgalvu liek vārošā ūdenī. Pēc pāris minūtēm galviņu apgriež otrādi. Kad ārējās lapas kļūst pietiekami mīkstas, tās uzmanīgi noloba un novieto uz šķīvja atdzist. Turpina, kamēr iegūtas 14 lapas.
Rīsu maisiņu novāra, notecina no ūdens, izņem rīsus laukā, atstāj atdzist bļodiņā.
Burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Tomātiem novelk miziņu, izgriež serdīti un sasmalcina kubiņos, vienlaikus nolejot sēklu šķidrumu. Taukvielās uz pannas apcep sīpolus, burkānus, tad pievieno tomātus. Visu nedaudz pacep un tad samaisa ar rīsiem, pieliek pēc garšas sāli, ķiploku pulveri, samaisa vēlreiz.
Padzisušās kāposta lapas pārgriež gareniski uz pusēm, nogriež nost resnāko dzīslu.
Katrā sagatavotajā kāpostu lapā ievieto pildījumu un satin, aizlokot lapas malas, lai pildījums nebirtu laukā. Sagatavotos tīteņus kārto cepamajā traukā cieši līdzās citu citam. Palej apakšā nedaudz ūdens, virsū uzklāj folijas loksni un ievieto cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 180 °C temperatūrai.
Pagatavo pārlejamo mērci – atlikušajā sviestā 1–2 minūtes apcep ingvera sakni, tad pielej 2 vai nedaudz vairāk glāzēs ūdens izmaisītas tomātu pastas, uzvāra un pārlej pāri cepeškrāsnī esošajiem kāpostu tīteņiem, kurus turpina sutināt līdz gatavībai (apmēram stundu no brīža, kad tie tika ievietoti cepeškrāsnī vēl bez mērces).