Piedāvāju izmēģināt mazliet savādāku vistas un nūdeļu zupu. Tā ir Austrumu manierē – ar kokosriekstu pienu un kariju. Arī šī zupa ir pavisam vienkārši pagatavojama. Recepte tapusi, iedvesmojoties no žurnāla «Fabolous Food».
Nepieciešams:
Katlā ielej eļļu, sakarsē un uz mazas uguns ātri (30 sekundēs) apcep sasmalcinātu ķiploku un kariju. Pielej klāt buljonu, ūdeni, kokosriekstu pienu, piemet piparus. Uzvāra. Tiklīdz buljons vārās, tajā ieliek vistu šķiņķīši, kuriem novilkta āda. Vāra apmēram 20 minūtes vai kamēr gaļa gatava.
Izvārītos vistu šķiņķīšus izņem no buljona, atdala no kauliem un liek atpakaļ katlā. Pievieno nūdeles un vāra apmēram 3 minūtes (nepārvārīt!). Pielej laima sulu un zivju mērci – nogaršo un, ja šķiet, ka ir par maz, tad šīs sastāvdaļas pēc garšas pievieno vēl.