Nepieciešams:
Kartupeļus un burkānus noskalo, nomizo un sagriež kubiņos. Sīpolu un ķiploka daiviņas nomizo. pētersīļu zaļumus noskalo, nožāvē, sasmalcina.
Vistu stilbiņus liek verdošā ūdenī, uzvāra, noputo, pieliek lauru lapas, piparus, veselu sīpolu un vāra, kamēr gaļa mīksta. Tad izņem laukā gaļu un sīpolu, pieliek burkānus, nedaudz pavāra, pieliek kartupeļus un vāra gandrīz mīkstus.
Kamēr vārās gaļa un zupa, olas sakuļ ar sāli un uz pannas izcep plānu omleti, ļauj atdzist, tad to sagriež tievos salmiņos. Atsevišķā katliņā novāra un pēc tam nokāš nūdeles. No izvārītajiem stilbiņiem noņem gaļu un sadala kumosa lieluma gabalos.
Kad kartupeļi gandrīz gatavi, zupai pievieno nūdeles, omletes strēmeles, gaļu, caur ķiplokspiedi piespiež ķiploku daivas, piemet sāli, visu uzvāra, piemet pētersīļu zaļumus un 1–2 minūtes pavāra.
Gatavai zupai ļauj 5–10 minūtes pastāvēt, tad pasniedz. Ja vēlas, var pievienot karoti krējuma.