Vīnogu un kāpostu salāti
Nepieciešams:
Puse neliela galviņkāposta,
2 gab. nelieli...
Pavasara zaļumus var lieliski izmantot gan salātos, gan gatavojot mērci. Ja laikā, kad mums tik ļoti nepieciešami vitamīni, vēlamies savu ēdienkarti papildināt ar jaunu un vienkāršu recepti, tad pie kraukšķīgiem redīsiem ļoti piemēroti ir zaļie zirnīši kombinācijā ar fetu.
Nepieciešams:
Salātiem
Mērcei
Ja zaļie zirnīši ir saldēti, tos atlaidina. Redīsus sagriež plānās šķēlītēs. Fetas sieru sadrupina.
Pagatavo mērci, blenderī kopā samaļot pētersīļus, ķiploku un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Zaļos zirnīšus un redīsus sajauc ar pētersīļu mērci, kārto uz šķīvja. Pārber ar sadrupināto fetas sieru un pētersīļu lapiņām.