Zaļo zirnīšu salāti ar redīsiem Pie grāmatzīmēm

Receptes autors: Linda Tellgrena
Vērtējums:

Pavasara zaļumus var lieliski izmantot gan salātos, gan gatavojot mērci. Ja laikā, kad mums tik ļoti nepieciešami vitamīni, vēlamies savu ēdienkarti papildināt ar jaunu un vienkāršu recepti, tad pie kraukšķīgiem redīsiem ļoti piemēroti ir zaļie zirnīši kombinācijā ar fetu.

Nepieciešams:

Salātiem

  • 200 g svaigu (vai saldētu) zaļo zirnīšu,
  • 200 g redīsu,
  • 100 g fetas siera,
  • dažas mazas pētersīļu lapiņas.

Mērcei

  • mazs saišķītis pētersīļu,
  • 1 ķiploka daiviņa,
  • 2 ēdamkarotes labas olīveļļas,
  • sāls, svaigi malti melnie pipari.

 

Gatavošana:

1

Ja zaļie zirnīši ir saldēti, tos atlaidina. Redīsus sagriež plānās šķēlītēs. Fetas sieru sadrupina.

2

Pagatavo mērci, blenderī kopā samaļot pētersīļus, ķiploku un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

3

Zaļos zirnīšus un redīsus sajauc ar pētersīļu mērci, kārto uz šķīvja. Pārber ar sadrupināto fetas sieru un pētersīļu lapiņām.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti, Pikniks, Lieldienas

Siļķu salāti

Nepieciešams (4 porcijām): 200 g gabaliņos sagrieztu marinētu...