Zaļo zirnīšu un kausētā siera krēmzupa Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 800 g zaļo zirnīšu,
  • 1 sīpols,
  • 2 ēdamkarotes eļļa,
  • 500 ml dārzeņu buljona,
  • 50 g kausētā siera,
  • saišķītis pētersīļu,
  • dažas svaigas piparmētru lapiņas,
  • sāls pēc garšas,
  • grauzdiņi pasniegšanai.

Gatavošana:

1

Katlā sakarsē eļļu un apcep caurspīdīgu smalki sagrieztu sīpolu.

2

Pieber zaļos zirnīšus, aplej ar buljonu un vāra, līdz tie mīksti. Ar rokas blenderi visu sablendē krēmīgā konsistencē.

3

Pievieno kausēto sieru, zaļumus garšvielas un vēlreiz sablendē.

4

Pasniedz siltu, ar maizes grauzdiņiem, var garnēt sēkliņām, riekstiem vai ko citu.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas, Biezzupas, krēmzupas

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...