Zaļo zirnīšu zupa Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g saldēto zaļo zirnīšu,
  • 250 g sakņu buljona vai ūdens,
  • 100 g maskarpones siera,
  • 20–30 g fetas siera,
  • malti melnie pipari, sāls.

Pasniegšanai:

  • 1 ēdamkarote zaļumu,
  • grauzdētas maizes šķēles.

Gatavošana:

1

Zirnīšus aplej ar verdošu buljonu vai ūdeni un vāra 10–15 minūtes, pēc tam katliņu noņem no pavarda.

2

Izņem 1–2 ēdamkarotes zaļo zirnīšu, tad zupas katlā iemaisa maskarpones sieru, pēc garšas pieliekot sāli, maltus melnos piparus, un sablendē. Zupu vēlreiz uzvāra.

3

Pasniedz, šķīvī ieberot nedaudz sadrupināta fetas siera, veselos, neblendētos zaļos zirnīšus un zaļumus un līdzās novietojot grauzdēta maizes šķēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas

Ķirbju zupa

Nepieciešams: 1 kg ķirbja, sviests, baltvīns, ķiploki,...