Zaļo zirnīšu zupa Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

  • 250 g saldēto zaļo zirnīšu,
  • 250 g sakņu buljona vai ūdens,
  • 100 g maskarpones siera,
  • 20–30 g fetas siera,
  • malti melnie pipari, sāls.

Pasniegšanai:

  • 1 ēdamkarote zaļumu,
  • grauzdētas maizes šķēles.

Gatavošana:

1

Zirnīšus aplej ar verdošu buljonu vai ūdeni un vāra 10–15 minūtes, pēc tam katliņu noņem no pavarda.

2

Izņem 1–2 ēdamkarotes zaļo zirnīšu, tad zupas katlā iemaisa maskarpones sieru, pēc garšas pieliekot sāli, maltus melnos piparus, un sablendē. Zupu vēlreiz uzvāra.

3

Pasniedz, šķīvī ieberot nedaudz sadrupināta fetas siera, veselos, neblendētos zaļos zirnīšus un zaļumus un līdzās novietojot grauzdēta maizes šķēles.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Zupas, Dārzeņu zupas