Dažreiz nemaz nevajag daudz, lai ēdājus gardi palutinātu grila ballītē. Dažādu dārzeņu izlase būs interesants papildinājums ierastajam šašlikam, turklāt par šādu ēdienu pateicīgi būs veģetārieši.
Nepieciešams:
Baklažānus sagriež vidēji biezās šķēlēs, no abām pusēm apkaisa ar sāli un liek malā ievilkties, lai sāk nedaudz sulot, citādi tie izcepsies sausi. Pēc tam katru šķēli no abām pusēm apsmērē ar olīveļļu.
Uz pusēm sagriez šampinjonus, papriku, iztīra no sēkliņām. Sīpolus sagriež biezās šķēles, bet nesadala ripās.
Sagatavotos produktus no abām pusēm apcep uz grila. Tad liek vairākās kārtās dziļā traukā, katrai kārtai uzberot sāli un apslakot ar balzamiko glazūru.
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem. Lieliski garšos, ja tikko grilētos dārzeņus pārkaisa ar cieto sieru.