Sulīgie grilētas paprikas salāti Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

Paprikai:

  • sāls pēc garšas,
  • 250 g sarkanās un dzeltenās paprikas,
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas,
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas.

Salātiem:

  • svaigi malti melnie pipari – pēc garšas,
  • 1 ēdamkarote kaperu,
  • 2 ēdamkarotes konservētu sarkano pupiņu,
  • 1 nogatavojies mango auglis,
  • 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu lapiņu vai citu zaļumu,
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas,
  • sāls pēc – garšas.

Gatavošana:

1

Papriku iztīra, sagriež strēmelēs, apkaisa ar pipariem, sāli un sajauc ar eļļu, tad uz sakarsēta grila vai pannas liek cepties, līdz paprikas strēmeles ir gatavas un kraukšķīgas.

2

Kamēr paprika gatavojas, nomizo un sagriež šķēlēs mango, pētersīļus sakapā, visu liek bļodā un sajauc ar pupiņām, kaperiem un olīveļļu, pēc vajadzības pievieno maltus melnos piparus un sāli.

3

Kad paprika gatava, to pievieno bļodas saturam, visu viegli apmaisa un tūlīt pasniedz.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Salāti, Dārzeņu salāti, Veģetāri, Grillējam, Pikniks, Līgo svētki